Meest recente berichten

Alles in één overzicht
Winston Post krijgt hoofdrol in Soof de musical

Winston Post krijgt hoofdrol in Soof de musical

door 09/05/2018 0 reacties

De Rotterdamse acteur en presentator Winston Post krijgt een hoofdrol in Soof de musical. Hij speelt de rol van Jim, die in de film werd gespeeld door Dan Karaty.

Vorig theaterseizoen was Soof the musical een maand lang als proefvoorstelling te zien. In Amerika worden al jaren ‘testvoorstellingen’ gespeeld, zodat het script op basis van de ervaringen van de acteurs en de kritiek van bezoekers nog bijgeschaafd kan worden.

Het verhaal gaat over Soof, een chaotische veertiger, die haar gezin draaiende probeert te houden. Dat naast haar baan als cateraar. Haar huwelijk met Kasper staat onder spanning en de verleidingen van de knappe Jim zijn nauwelijks te weerstaan.

Tijdens de voorstelling komt er ook echt een keuken op het podium en kunnen bezoekers genieten van de kookkunsten van Soof. De voorstelling met Maike Boerdam als Soof gaat 18 november in première. Andere rollen worden vertolkt door Noël van Santen, die ook in De Marathon speelde, Juul Vrijdag en Julia Nauta.

Post begon zijn acteercarrière in de serie Westenwind. Later speelde hij in Goede Tijden, Slechte Tijden. In 2012 en 2013 speelde hij een rol in de musicalklassieker De Jantjes.

Nog geen reacties

Doe mee aan de discussie

Nog geen reacties!

Jij kan de eerste zijn om de discussie te starten .

Alleen een geregistreerde gebruiker kan reageren.