Meest recente berichten

Alles in één overzicht
Wij zijn Ciske de Rat!

Wij zijn Ciske de Rat!

door 07/11/2016 0 reacties
Foto: Roy Beusker

Foto: Roy Beusker

Dit zijn de talenten die in de voetsporen treden van Danny de Munk: Silver, Mats, Jules, Roemer, Matheu, Viggo en Rogier gaan afwisselend de rol van kleine Ciske spelen in Ciske de Rat – de Musical.

Na een aantal spannende auditierondes wisten deze jonge talenten de harten van de auditiecommissie te veroveren. Producent Albert Verlinde: “Ik ben apetrots op deze nieuwe lichting Ciske’s! Ze hebben ons alle zeven ingepakt met hun ontroerende audities. Naast zang- en acteertalent hebben ze ook een gezonde dosis lef en zijn ze niet op hun mondje gevallen. Het zijn met recht ‘schoffies om van te houwe!’. De nieuwe Ciske’s zijn vanaf november naast Danny de Munk (volwassen Ciske) te zien in de Nederlandse theaters.

De oer-Hollandse musical Ciske de Rat is gebaseerd op de trilogie van Piet Bakker en vertelt het beroemde verhaal van het Amsterdamse straatschoffie Ciske. In de musical wordt, naast het verfilmde verhaal van de kleine Ciske, ook het verhaal van de volwassen Ciske de Man verteld.

Ciske de Rat – de Musical gaat op 20 november in première in het DeLaMar Theater in Amsterdam, waar de voorstelling vier maanden te zien is. Daarna maakt de musical een tournee langs de grotere theaters in Nederland.

Meer informatie: www.ciskederat.nl

Nog geen reacties

Doe mee aan de discussie

Nog geen reacties!

Jij kan de eerste zijn om de discussie te starten .

Alleen een geregistreerde gebruiker kan reageren.