Menu

Meest recente berichten

Alles in één overzicht
Soof de Musical

Soof de Musical

door 06/09/2017 0 reacties

Producenten Cook a Dream en RTL Live Entertainment presenteren in samenwerking met het Luxor Theater Rotterdam, Chassé Theater en Parkstad Limburg Theaters de nieuwe, unieke theaterbeleving Soof de Musical. Deze musical is gebaseerd op eerste film Soof, welke in 2013 – met meer dan 800.000 bioscoopbezoekers – uiterst succesvol was.

Soof de Musical gaat op 18 november 2018 in première en gaat vervolgens in theaterseizoen 18/19 op tournee langs de grootste Nederlandse theaters. Het recept voor Soof de Musical: een unieke, nieuwe theatervoorstelling waarbij het publiek letterlijk en figuurlijk plaatsneemt in Soofs leven én in haar keuken. Soof de Musical viert de onvolmaaktheid van het drukbezette leven van veertigers met liefde, muziek en humor. Waarbij Soof het publiek trakteert op hapjes uit eigen keuken.

Soof de Musical workshops vinden dit jaar plaats in respectievelijk Rotterdam (november) en Breda (december). Deze workshops zijn een nieuw fenomeen voor Nederland. Bezoekers van de workshops worden betrokken bij het maakproces van Soof de Musical. In deze zogenaamde laboratoriumvoorstelling ziet men de allereerste versie. Op basis van de reacties wordt de musical verder ontwikkeld door de makers. In Rotterdam vinden de workshops plaats in een uniek pop-up theater, in samenwerking met het Luxor Theater. In Breda wordt gespeeld in het Chassé Theater. De kaartverkoop voor de workshops is voor beide theaters reeds gestart.

Nog geen reacties

Doe mee aan de discussie

Nog geen reacties!

Jij kan de eerste zijn om de discussie te starten .

Alleen een geregistreerde gebruiker kan reageren.