Meest recente berichten

Alles in één overzicht
Single uit ‘Soof de Musical’ uitgebracht

Single uit ‘Soof de Musical’ uitgebracht

door 05/04/2018 0 reacties

Zangeres en cabaretière Claudia de Breij heeft voor het eerst in ruim twee jaar een nieuwe single uitgebracht. Het nummer ‘Deze Armen’ komt uit de musical Soof, die komend seizoen in de theaters te zien is. De cabaretière schreef het lied samen met componisten Peter Slager en Ed Struijlaart. Zij zijn ook op de single te horen als muzikanten. Het is de eerste maal dat De Breij een lied voor een musical heeft geschreven.

‘Deze armen’ is op Spotify en iTunes te downloaden. Het lied wordt overigens in de voorstelling gezongen door hoofdrolspeelster Maike Boerdam, niet door De Breij. De cabaretière zingt ‘Deze armen’ ook niet in haar nieuwe voorstelling NU, waarmee zij nu in de Nederlandse theaters te zien is.

Soof, de musical is, net als de eerste film waarop het script gebaseerd is, een ode aan de onvolmaaktheid. We zien Maike Boerdam, als Soof; een chaotische veertiger, die probeert haar gezin draaiende te houden, naast haar baan als cateraar. Haar huwelijk, ze is getrouwd met Casper (Matteo van der Grijn) staat onder behoorlijke spanning. Haar feministisch moeder (Henriëtte Tol) helpt haar, of toch niet? Het publiek beleeft Soofs dagelijkse herkenbare avonturen vol liefde, muziek en humor.

De voorstelling wordt geproduceerd door Cook a Dream en RTL Live Entertainment, in samenwerking met drie genoemde theaters. De film was van de hand van Marjolein Beumer (naar aanleiding van de columns van Sylvia Witteman), werd geregisseerd door Antoinette Beumer en geproduceerd door KeyFilm en Millstreet Films. Soof, de musical gaat 18 november 2018 in première.

Nog geen reacties

Doe mee aan de discussie

Nog geen reacties!

Jij kan de eerste zijn om de discussie te starten .

Alleen een geregistreerde gebruiker kan reageren.