Meest recente berichten

Alles in één overzicht
‘She Loves Me’ nieuwe zomermusical van De Kernploeg

‘She Loves Me’ nieuwe zomermusical van De Kernploeg

door 19/03/2018 0 reacties

Christanne de Bruijn en Joey Schalker gaan de hoofdrollen spelen in She loves me, de musicalversie van de hitfilm You’ve got mail met Tom Hanks en Meg Ryan. Producent De Kernploeg brengt de voorstelling deze zomer op de planken.

De Bruijn en Schalker spelen twee collega’s in een parfumerie die elkaar niet kunnen luchten of zien. Ondertussen zijn ze zonder het te weten online elkaars penvrienden en worden ze langzaam maar zeker verliefd op elkaar.

Schalker was eerder te zien in Legally Blonde, Soldaat van Oranje en De Producers. De Bruijn is bekend van rollen in musicals als Wicked, Sister Act en Dolfje Weerwolfje. Ook is zij dit najaar te zien in De Dirigent, een biografiefilm over Antonia Brico, de eerste vrouwelijke dirigent ter wereld.

Bijrollen in She loves me zijn er voor Freek Bartels, Jip Bartels en Dennis Willekens (De Marathon, Sister Act). Het is de eerste maal dat de musical in Nederland te zien is. De Kernploeg had vorige zomer een hit met de voorstelling A New Brain, met Freek Bartels en Lone van Roosendaal.

She Loves me is half juli te zien in Dansmakers, een onderdeel van de Kromhouthal in Amsterdam Noord. De voorstelling wordt mede door crowdfunding gefinancierd, via de website voordekunst.nl. De kaartverkoop is al van start gegaan.

 

Nog geen reacties

Doe mee aan de discussie

Nog geen reacties!

Jij kan de eerste zijn om de discussie te starten .

Alleen een geregistreerde gebruiker kan reageren.