Meest recente berichten

Alles in één overzicht
Première Fatal Attraction uitgesteld

Première Fatal Attraction uitgesteld

door 30/09/2015 0 reacties

De première van de op de gelijknamige speelfilm gebaseerde psychologische thriller Fatal Attraction, aanstaande zondag in de Goudse Schouwburg, gaat niet door. Hoofdrolspeelster Loes Haverkort heeft zich afgelopen zondag dusdanig geblesseerd dat er geen andere mogelijkheid is dan om de première uit te stellen. Loes, die in Fatal Attraction de rol van de fatale minnares Alex speelt, heeft in huiselijke kring een ongelukje gehad. Hierdoor is er een pees in haar voet beschadigd. Een deel van haar voet is nu in het gips gezet teneinde het herstel te bespoedigen. De nieuwe datum voor de première van Fatal Attraction, waarin Matteo van der Grijn en Loes Haverkort de hoofdrollen spelen naast Sytske van der Ster, Kevin Hassing en Marian Mudder, is maandag 19 oktober in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

 

“We hebben in de afgelopen 24 uur alle opties bekeken,” laat producent Hans Cornelissen van DommelGraaf & Cornelissen Entertainment weten. “Ook Loes zelf wilde heel graag dat de première door zou gaan. We hebben met regisseur Paula Bangels gekeken of er nog wijzigingen in scènes en kleding konden worden aangebracht zodat de première door kon gaan. Dat bleek uiteindelijk geen verstandige optie. Het enige juiste besluit is om de première uit te stellen. Natuurlijk leven we met Loes mee en wensen haar een spoedig herstel toe.”

 

Fatal Attraction

Lust, obsessie en wraak… Het toneelstuk Fatal Attraction is gebaseerd op de wereldberoemde psychologische thriller van James Dearden uit 1987 met Michael Douglas en Glenn Close in de hoofdrollen. Nog altijd wordt de film, die zes Oscarnominaties kreeg, gezien als een klassieker. Ruim vijfentwintig jaar na de filmpremière spreekt dit verhaal nog steeds tot de verbeelding, waardoor een toneelstuk niet kon uitblijven. Fatal Attraction is 19 september jl. gestart met de try-outs en is tot en met 31 januari 2016 te zien in de Nederlandse theaters.

Nog geen reacties

Doe mee aan de discussie

Nog geen reacties!

Jij kan de eerste zijn om de discussie te starten .

Alleen een geregistreerde gebruiker kan reageren.