Meest recente berichten

Alles in één overzicht
Pippin – De Broadway Hitmusical naar Carré

Pippin – De Broadway Hitmusical naar Carré

door 30/09/2015 0 reacties

Unieke kans om Broadway’s high flying hitmusical in Nederland te zien. 
Komend voorjaar komt de Broadway-hitmusical PIPPIN voor het eerst naar Europa en Nederland heeft de primeur. PIPPIN was in 2013 de grote winnaar tijdens het Tony Awards Gala en wordt niet voor niets Broadway’s high flying hitmusical genoemd: door de combinatie van musical met hoogwaardige circusacts is het een opvallende productie die jarenlang voor uitverkochte zalen speelde op Broadway en momenteel door de Verenigde Staten tourt. PIPPIN is – met de gehele Amerikaanse cast – komend voorjaar exclusief te zien in Koninklijk Theater Carre.

In de muziek van Stephen Schwartz (Wicked) is de Motown-sound hoorbaar. The Jackson 5 en later Michael Jackson zelf, maar ook Dusty Springfield en The Supremes coverden enkele nummers uit PIPPIN zoals Corner of the Sky, Magic To Do, Morning Glow en I Guess I’ll Miss the Man. De bekroonde regie is in handen van Diane Paulus (HAIR, Porgy & Bess, Cirque du Soleil). Carre haalt PIPPIN naar Nederland in samenwerking met New Productions.

De musical vertelt het verhaal van prins Pippin die op zoek is naar zichzelf en de zin van het leven. Treedt hij in de voetsporen van zijn vader Karel de Grote of vaart hij zijn eigen koers en vindt hij zijn Corner of the Sky? Pippin’s zoektocht verloopt niet zonder slag of stoot, hij wordt bijgestaan door een magische verteller, de Leading Player, en haar acrobatische theatergezelschap.

Door de Broadway-productie met Amerikaanse cast te presenteren, krijgt iedereen in Nederland nu ook de unieke kans deze musical te zien zoals hij oorspronkelijk gemaakt is en brengt Carre Broadway naar de Amstel.

Nog geen reacties

Doe mee aan de discussie

Nog geen reacties!

Jij kan de eerste zijn om de discussie te starten .

Alleen een geregistreerde gebruiker kan reageren.