Meest recente berichten

Alles in één overzicht
Open repetitie Suske en Wiske De Musical – De Circusbaron

Open repetitie Suske en Wiske De Musical – De Circusbaron

door 30/09/2015 0 reacties

De cast van Suske en Wiske laat alvast een voorproefje zien van de nieuwe familievoorstelling Suske en Wiske De Musical – De Circusbaron.

In de studio van Van Hoorne Entertainment laat de cast van Suske en Wiske aan de pers alvast een voorproefje zien van de nieuwe familievoorstelling Suske en Wiske De Musical welke op zaterdag 24 oktober in Bergen op Zoom in première gaat. Vrolijke muziek en humor voeren de boventoon in dit familiespektakel.

Regisseur Bas Groenenberg presenteert de hoofdrolspelers in de nieuwe familievoorstelling; Suske (Stijn Mac Gillavry), Wiske (Liset Vrugteveen), Tante Sidonia (Eline Schmidt), Lambik (Robbert van Unnik), Jerom (Erik Plageman) en Ringmeester van het Circus (Ben Cramer).

Ter ere van de 70e verjaardag van Suske en Wiske  komen de striphelden naar het theater met de familiemusical ‘De Circusbaron’. Onvergetelijk voor het hele gezin. Na afloop is er na iedere voorstelling een uitgebreide meet & greet met alle acteurs.

Met deze voorstelling spreekt Van Hoorne Entertainment een nieuwe doelgroep aan. De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar maar zeker ook aansprekend voor oudere kinderen en natuurlijk de grote groep volwassen fans die de populaire striphelden nog steeds heeft

Nog geen reacties

Doe mee aan de discussie

Nog geen reacties!

Jij kan de eerste zijn om de discussie te starten .

Alleen een geregistreerde gebruiker kan reageren.