Meest recente berichten

Alles in één overzicht
Nieuwe Nederlandse musical ONE

Nieuwe Nederlandse musical ONE

door 17/11/2016 0 reacties

In het najaar van 2018 ziet de geheel nieuwe Nederlandse musical ONE het levenslicht in The LightTheatre dat speciaal voor de voorstelling ontworpen en gebouwd wordt. Het script van ONE is van de hand van Roelof Pieters en de muziek is gecomponeerd door Edwin Schimscheimer. De orkestratie ligt in handen van Steve Willaert.

Het is een nieuwe originele musical die op een revolutionaire wijze wordt uitgevoerd en zich fundamenteel van het huidige aanbod onderscheidt. Het publiek is namelijk geen toeschouwer, maar bevindt zich in het centrum van de actie. De beleving is te vergelijken met ‘Virtual Reality’ zonder helm, maar dan gecombineerd met live entertainment.

De (internationaal vermaarde) regisseur wordt zaterdag 26 november bekend gemaakt, tijdens de perspresentatie in het Rijksmuseum van Oudheden in Leiden. Ook zal tijdens deze presentatie Emma Hatton, hoofdrolspeelster van Wicked op West End in Londen, het nummer ‘Wings’ uit de musical ten gehore brengen.

ONE vertelt het verhaal van volmaakte liefde en éénheid tussen twee mensen en speelt zich af tijdens de bouw van de Grote Piramide van Cheops. De piramide van Cheops is het laatst overgebleven mysterie uit te klassieke oudheid.

 

Nog geen reacties

Doe mee aan de discussie

Nog geen reacties!

Jij kan de eerste zijn om de discussie te starten .

Alleen een geregistreerde gebruiker kan reageren.