Meest recente berichten

Alles in één overzicht
Musical Mamma Mia! binnenkort weer te zien in Nederland

Musical Mamma Mia! binnenkort weer te zien in Nederland

21/03/2018 0 reacties

Stage Entertainment brengt de musical Mamma Mia! vanaf september terug in het theater. Het stuk is dan opnieuw te zien in het Beatrix Theater in Utrecht.

De hoofdrollen zijn nog niet ingevuld, vertelt Albert Verlinde dinsdag aan De Telegraaf. “Nee, nog helemaal niet. We merken ook wel dat het nieuws al een beetje rondgaat. Er zijn dan ook nogal wat mensen die zichzelf aanmelden en vragen: ‘denk je aan mij?’ Het is natuurlijk een feest om in mee te mogen spelen. Op die vertrouwde plek in Utrecht, met grote cast en groot orkest, want zo moet Mamma Mia! worden gebracht. Worden gevierd, zou ik bijna zeggen.”

Mamma Mia! was eerder van 2003 tot 2006 in Utrecht te zien. Tussen 2009 en 2010 werd de show opnieuw opgevoerd in Nederland, toen als reizende voorstelling langs de grote theaters.

 Verlinde verwacht dit jaar een Mamma Mia!-revival dankzij de tweede film van de musical. “Er wordt een nieuwe generatie mee aangestoken die de musical toch ook een keer wil zien”, denkt hij. De film Here We Go Again verschijnt deze zomer. De hoofdrolspelers, zoals Meryl Streep en Amanda Seyfried, keren allemaal terug.

 

Nog geen reacties

Doe mee aan de discussie

Nog geen reacties!

Jij kan de eerste zijn om de discussie te starten .

Alleen een geregistreerde gebruiker kan reageren.