Meest recente berichten

Alles in één overzicht
Musical Een Wintersprookje voor de laatste keer op de planken

Musical Een Wintersprookje voor de laatste keer op de planken

11/11/2016 0 reacties

De Musical Een Wintersprookje van M-lab zal voor de laatste keer in reprise gaan. Dit magische verhaal over een jaloerse koning was in 2012 en 2013 te zien. Drie jaar na dato speelt dit stuk van William Shakespeare 22 t/m 30 december in theater Oostblok.

De koning in Een Wintersprookje maakt een grote fout. Hij verliest hierdoor zijn dochter en reist van Atlantis tot Bohemen om haar terug te vinden. Tijdens deze reis maakt hij de vreemdste dingen mee en leert de koning dat iedereen een tweede kans verdient. De voorstelling kreeg acht nominaties voor een musical Award. Onder andere in de categorie Beste Kleine Musical.  

De rollen worden ook dit keer gespeeld door Albert Klein Kranenburg, Lard Adrian, Nina van Overbruggen en Terence van der Loo. Lynn Jansen wordt vervangen door Kiki Jaski. Van der Loo won de award voor aanstormend talent.

De regie is in handen van Marije Gubbels. Sytze Schalk tekende voor de tekstbewerking. Jan Groenteman schreef de liedjes en is samen met broer Keez ook deze keer live aanwezig als muzikant, boswachter, visser, prinses, predikant en beer. Eva Krammer en Elian Smits ontwerpen kostuums en decor.

In 2013 trad Een Wintersprookje op tijdens het Musical Awards Gala.

Nog geen reacties

Doe mee aan de discussie

Nog geen reacties!

Jij kan de eerste zijn om de discussie te starten .

Alleen een geregistreerde gebruiker kan reageren.