Meest recente berichten

Alles in één overzicht
Wie zijn de grote kanshebbers bij de Tony Awards?

Wie zijn de grote kanshebbers bij de Tony Awards?

door 07/05/2018 0 reacties

De musicals Mean Girls en SpongeBob Squarepants en de toneelstukken Angels in America en Harry Potter and the Cursed Child zijn dit jaar de grote kanshebbers bij de uitreiking van de Tony Awards.

De Tony Awards worden uitgereikt op 10 juni.

Mean Girls, de musicalbewerking van de succesvolle filmkomedie van Tina Fey over de besognes van een groep meisjes op een highschool, kreeg twaalf nominaties. De voorstelling maakt onder meer kans op de prijzen voor beste musical, beste scenario en beste muziek. Ook SpongeBob, gebaseerd op de tekenfilmserie over een vrolijke spons die in een ananas leeft, kreeg een dozijn nominaties.

Bij de toneelstukken gooien vooral Angels in America, over de aidsepidemie in de jaren tachtig, en Harry Potter and the Cursed Child hoge ogen met elf en tien nominaties. Voor Angels in America zijn onder meer acteurs Andrew Garfield (Spider-Man) en Nathan Lane (The Producers) genomineerd. De voorstelling over Harry Potter is het veelgeprezen vervolg op de filmreeks waarin de hoofdpersoon en zijn zoon twintig jaar ouder zijn.

Nog geen reacties

Doe mee aan de discussie

Nog geen reacties!

Jij kan de eerste zijn om de discussie te starten .

Alleen een geregistreerde gebruiker kan reageren.