Meest recente berichten

Alles in één overzicht
Expeditie Robinson musical van de makers van ‘Vamos!’

Expeditie Robinson musical van de makers van ‘Vamos!’

door 29/03/2018 0 reacties
Expeditie Robinson krijgt een eigen musical. Musicalproducent Rik Engelkes werkt aan een parodie die Expeditie Eiland gaat heten.

“Het wordt een dikke vette comedy,” zegt Rick Engelkes tegen RTL Boulevard. Het is niet de eerste keer dat hij een musical produceert over een televisieprogramma. Eerder verscheen de musical Vamos!, gebaseerd op het populaire Ik vertrek. Onder regie van Martin Michel komt er nu een Expeditie-musical.

In Expeditie Eiland gaan drie gezinnen op zoek naar geluk op het Expeditie Robinson eiland. Het Tokkie-gezin uit Schiedam, de doktersfamilie uit Blaricum en het homoseksuele stel in de musical kunnen het totaal niet met elkaar vinden.

Niet de perfecte vakantie combinatie. Sterker nog: het is al hommeles in het vliegtuig. De drie gezinnen kunnen absoluut niet met elkaar overweg. Ze snappen elkaar niet en als er een enorme prijs in wordt gegooid, ze kunnen het eiland waarop ze verblijven winnen, willen ze dat al helemaal niet meer. Weg van de realiteit bestaat alleen de vormgegeven wereld van een op kijkcijfers beluste presentator. Ineens bevinden alle kandidaten zich in een Truman show-achtige situatie.

Onder het motto: ‘ik voor mezelf en God voor ons allen’ gaat iedere vorm van fatsoen overboord en gaat iedereen tot het uiterste. Hoe leuk is dat: voor eeuwig op een onbewoond eiland? Hebben we andere mensen niet gewoon nodig? Winnen is leuk, maar hoe leuk is een leven alleen? Weg van anderen?

Ferry Doedens is één van de acteurs die in de musical Expeditie Eiland te zien is. De musical is vanaf oktober in de Nederlandse theaters te zien.

 

Nog geen reacties

Doe mee aan de discussie

Nog geen reacties!

Jij kan de eerste zijn om de discussie te starten .

Alleen een geregistreerde gebruiker kan reageren.