Meest recente berichten

Alles in één overzicht
BEKENDMAKING MUSICAL AWARDS NOMINATIES IN OPIUM

BEKENDMAKING MUSICAL AWARDS NOMINATIES IN OPIUM

door 25/11/2015 0 reacties

De vijftiende editie van het Musical Awards Gala onder leiding van Frits Sissing vindt op woensdag 6 januari plaats in het Beatrix Theater in Utrecht en wordt live uitgezonden door AVROTROS op NPO 1. Wie de kanshebbers zijn voor de prestigieuze musicalprijzen wordt bekendgemaakt door Cornald Maas in de uitzending van Opium. Simone Kleinsma, Martijn Fischer en Georgina Verbaan schuiven aan bij Maas om de genomineerden in de belangrijkste categorieën bekend te maken. De uitzending van Opium met de bekendmaking van de Musical Awards nominaties is te zien op donderdag 10 december om 21.10 uur bij AVROTROS op NPO 2.

Nominaties in Opium
Wat waren de beste musicals van dit jaar? En welke vrouwelijke en mannelijke acteurs leverden de beste prestaties? De belangrijkste nominaties voor de Musical Awards 2016 worden bekendgemaakt in het televisieprogramma Opium. Simone Kleinsma (o.a. Moeder, Ik Wil Bij De Revue) en Martijn Fischer (Hij Gelooft in Mij) maken de nominaties bekend voor de beste vrouwelijke en mannelijke rollen voor kleine en grote musical. Actrice Georgina Verbaan onthult welke voorstellingen in aanmerking komen voor de prijs van de beste grote en kleine musical van dit jaar. Daarnaast vertoont Opium korte portretten van de naamgevers van de musicalprijzen beste vrouwelijke hoofdrol in een grote musical (Conny Stuart Award) en de beste mannelijke hoofdrol in een grote musical (John Kraaijkamp Award). Cornald Maas, presentator van Opium én voorzitter van de jury van de Stichting Musical Awards, juicht de bekendmaking in zijn programma toe.“Het is mooi dat de nominaties in Opium openbaar worden gemaakt door gezaghebbende mensen die zelf geen deel uitmaken van de jury.”

Een overzicht van de nominaties in alle categorieën van de Musical Awards staan na de uitzending online op de website van Opium en op avrotros.nl/musicals.

Opium, bekendmaking Musical Awards, donderdag 10 december om 21.10 uur bij AVROTROS op NPO 2

Musical Awards Gala, woensdag 6 januari om 20.30 uur bij AVROTROS op NPO 1

Nog geen reacties

Doe mee aan de discussie

Nog geen reacties!

Jij kan de eerste zijn om de discussie te starten .

Alleen een geregistreerde gebruiker kan reageren.