Meest recente berichten

Alles in één overzicht
5 vragen aan: Jamai Loman door 21/10/2015 0 reacties

Iedere week stellen we een musicalster, producent of iemand anders die veel voor de Nederlandse Musicalscene betekent 5 vragen om meer van ze te weten te komen. Deze week is Jamai aan de beurt! Ondanks zijn drukke agenda had hij even tijd voor ons..

Vraag 1. Op de redactie hebben we op www.musicalwards.nl jouw spetterende opening van het afgelopen Gala nog een keer bekeken. Waar ben je nu druk mee?

Jamai Loman: De opening was heerlijk om te doen en ik krijg nog steeds veel positieve reacties over het optreden. Mede dankzij het geweldige creative team en ensemble. Op dit moment ben ik razend druk met de voorbereidingen van “Disney in Concert” in het Ziggo Dome en als dat klaar is begin ik alweer met de voorbereidingen van “The Voice of Holland” en “Weet ik Veel” liveshows. Daarnaast ben ik veel in de studio te vinden waar ik samen met jonge talentvolle songwriters liedjes aan het schrijven ben.

Vraag 2. We hebben dezelfde vraag ook gesteld aan Jim Bakkum maar wat was er van jou geworden als je niet landelijk bekend was geworden na jouw winst in Idols 2002?

Jamai Loman: Daar denk ik veel over na. Waarschijnlijk had ik in de Horeca gewerkt, want ik kom uit een echte Horeca familie. Idols heeft veel deuren op een kier gezet, maar uiteindelijk moet je ze zelf openen.

Vraag 3: Wat was de eerste musical die je ooit zag. Weet je nog hoe je naar buiten liep?

Jamai Loman: Mijn eerste musical die ik ooit zag was Miss Saigon in het toen nog “Fortis Circus theater”. Ik was betoverd en er compleet ondersteboven van. De combinatie van zang, muziek, spel, licht en decor vond ik zo geweldig. Daarom was het voor mij een bijzonder moment toen ik in de 2012 de rol van Chris mocht spelen in Miss Saigon. Voor mij was er toen een cirkel rond.

Vraag 4: Musicals zijn springlevend en ook onder jongeren. Heb je een gouden tip voor ons aanstormend musical talent?

Jamai Loman: Onthou deze drie dingen! “Be prepared, Be on time and Don’t Complain”.

Vraag 5: Wie zullen we benaderen voor de volgende “5 vragen aan”?

Jamai Loman: Simone Kleinsma! Ik ken niemand met zoveel passie voor het theatervak en buiten dat is het een buitengewoon goed mens. Alles wat ze doet is goed omdat ze wéét wat ze doet.

 

Nog geen reacties

Doe mee aan de discussie

Nog geen reacties!

Jij kan de eerste zijn om de discussie te starten .

Alleen een geregistreerde gebruiker kan reageren.