Meest recente berichten

Alles in één overzicht
5 vragen aan: Tommie Christiaan

5 vragen aan: Tommie Christiaan

door 23/05/2018 0 reacties

In deze rubriek vragen we de musicalsterren, producenten of iemand anders die veel voor de Nederlandse Musicalscene betekent 5 vragen het hemd van het lijf. Deze keer was het de beurt aan Tommie Christiaan die momenteel te zien is in On Your Feet! als Emilio Estefan. On Your Feet! is nog tot en met 5 augustus te zien in het Beatrixtheater in Utrecht.

Vraag 1.Twee maanden terug speelde je de rol van Jezus Christus in ‘The Passion’. Hoe heb je dit ervaren?

Tommie Christiaan: Meedoen aan The Passion was een van de gaafste dingen die ik ooit in mijn carrière heb mogen doen. Ik vond het heel belangrijk om de rol waardig en eervol neer te zetten. Alle reacties achteraf waren zo overweldigend. Bizar tof om te merken dat je zo veel mensen kunt bereiken met zo’n groots project.

Vraag 2. Welke droomrol zou je ooit willen spelen en waarom?

Tommie Christiaan: De eerste musical die ik ooit zag was Aida. De rol van Radames staat zeker nog op mijn bucketlist, maar nu eerst vanaf oktober de theaters in met mijn eigen show ‘In een ander licht’. Dat is stiekem ook een grote droom die uitkomt!

Vraag 3. Op welk nummer van jezelf ben je het meest trots en waarom?

Tommie Christiaan: Ik denk dat ik op dit moment het meest trots ben op het liedje ‘In een ander licht’. Ik heb het grotendeels zelf geschreven. Als je voor het eerst je eigen muziek uitbrengt, is het altijd afwachten of de mensen het wel mooi vinden. Als de reacties dan zo positief zijn, maakt me dat wel heel erg trots.

Vraag 4. Welke persoon inspireert jou op dit moment en waarom?

Tommie Christiaan: Voor mij is Justin Timberlake een van de beste allround popartiesten van dit moment. Hij is een van de redenen dat ik wilde gaan dansen en zingen. In het kader daarvan zal ik ook een aantal nummers van hem bij mijn theatertour gaan zingen.

Vraag 5. Wie zullen we benaderen voor de volgende ‘vijf vragen aan’?

Tommie Christiaan: Sky Lemmer

 

 

 

Nog geen reacties

Doe mee aan de discussie

Nog geen reacties!

Jij kan de eerste zijn om de discussie te starten .

Alleen een geregistreerde gebruiker kan reageren.