Meest recente berichten

Alles in één overzicht
25 musicals maken kans op de AD publieksprijs Beste Musical 2016

25 musicals maken kans op de AD publieksprijs Beste Musical 2016

door 01/12/2016 0 reacties

Vanaf vandaag kan er gestemd worden op de AD publieksprijs voor de beste musical. Op 12 januari bepaalt een vakjury wie er tijdens het grote jaarlijkse Musical Awards gala de prijzen voor de beste musicals, acteurs en actrices krijgt. Maar het publiek mag zeggen welke musical de AD Publieksprijs wint.

Voor de AD Publieksprijs zijn de volgende producties genomineerd: A Chorus Line, Amandla! Mandela, Beauty and The Beast, Chez Brood, Ciske de Rat, Dansen met de Vijand, De Gelaarsde Poes, De Tweeling , Grease, HAIR, In de ban van Broadway, Kiss of the Spider Woman, Koning Arthur, Disney’s The Lion King, Nonsens, Opvliegers, Pumps en Penalties, RENT, Robert Long, SKY de Musical, Soldaat van Oranje – De Musical, Sweeney Todd, The Bodyguard, Vals thrillermusical en WILLEM RUIS ‘de show van zijn leven’.

Via de website www.admusicalawards.nl/stemmen kan er vanaf 1 december worden gestemd. Er zijn twee stemrondes. Tijdens de eerste stemronde kan er tot en met 30 december gestemd worden. De drie musicals die op dat moment de meeste stemmen hebben gekregen, gaan door naar de finaleronde. Op 5 januari start de tweede stemronde. Dan kan er ook via sms gestemd worden. Op 12 januari wordt bekend wie de winnaar van de AD publieksprijs is.

In januari van dit jaar won Soldaat van Oranje – De Musical de AD Publieksprijs, net als het jaar daarvoor, toen het nog de Eventim Publieksprijs heette. Sinds 2016 heeft het AD voor drie jaar haar naam aan de prijs verbonden.

Nog geen reacties

Doe mee aan de discussie

Nog geen reacties!

Jij kan de eerste zijn om de discussie te starten .

Alleen een geregistreerde gebruiker kan reageren.